Всі категорії
Додати товар

Ельфійський комплект зелений гілочка діадема кафи косплей аніме набір прикрас...

1019 грн
Опис

Робиться ОСОБИСТО для кожного клієнта!
Немає безпечної оплати, немає післяплати! ❗

Перед оформленням замовлення напишіть мені тут в особистому листуванні (кнопка «Задати питання» поруч з ціною товару для комп'ютерної версії, або внизу сторінки з оголошенням для мобільної версії сайту) товар персоналізований і вимагає ваших вимірів! Оплата на мою карту, я відправляю реквізити через особисте листування, не оформляти замовлення самостійно!

Як виміряти і надягати готові прикраси - напишу в особистому листуванні.

Якщо у вас залишилися питання, пишіть.

Авторський набір ельфійських прикрас у соковито зеленому - включає в себе кафи в ельфійському стилі ( дизайн "Паросток"), не потребують проколів і кліпс для кріплення та Ельфійської гілочки. Накладні вушка ( кафи) добре тримаються, можна вільно і без побоювань хитати головою і рухатися 😉☝. Робляться під мірки покупця .

Накладні прикраси на вуха по дизайну нагадують молоду рослину (на Шафі є окремі оголошення в декількох колірних варіантах - зелений, райдужний, прозоро-срібний). Можуть бути виконані в червоному, золотисто-бурштиновому, світло-кавовому, сірому, чорному кольорі (на Шафі є під назвою «Дроу»), синьому, червоному, бузковому, лавандовому, двох відтінках фуксії та комбінованому кольорі . Колір вух можна підібрати під наявний у вас костюм або інші прикраси.

❤️Приблизний розмір 8-9 см.
При замовленні пишіть розмір окремо лівого і правого

❤️Довжина гілочки приблизно 27 - 30 см.
Колір центральної краплі на гілочці/ діадемі можна підібрати під ваш смак, на останніх фото приклади крапель у 28 - ти кольорах і формах. Залежно від центрального елемента ельфійськой гілки підбираються кольори і відтінки кристалів та кришталевих намистин.

Для виготовлення всього набору потрібно орієнтовно від 4-6 днів з моменту оплати. Я роблю його на замовлення за вашими вимірами, щоб вироби зручно і щільно сиділи. Як знімати мірки і правильно одягати в особистому листуванні після отримання оплати . Можу зробити прикраси окремо - дивіться в моєму магазині тут на сайті.

Вартість набору розраховується наступним чином:

320 кафа , 320 грн кафа і 410 гілочка.
Всього ( - 3%) = 1019 грн.

Для тих, хто робить одноразову покупку на суму від 850 грн., (Читайте повний опис бонусів і знижок в розділі «Про мене» в моєму профілі сайту,) враховується миттєва знижка 3%.
До речі, ця знижка залишиться і на майбутні покупки, незалежно від суми і кількості товарів. Головна умова відправка однією посилкою після узгодження з продавцем (пишіть у чат) .

Сфера застосування прикрас дуже широка - тематична вечірка, карнавал, фотосесія, танцювальні постановки, новорічне свято, ранок, косплей, театр, сцена, постановка, для рольових гравців при створенні фантастичного світу і т.д.

Більше авторської продукції в магазині https://shafa.ua/member/polena
У магазині є каффи в іншому дизайні - менш витягнуті «Дивнолісся» зеленого кольору і «Дроу» в чорному.

❤️Оплата і доставка:
Оплата всієї суми відразу - ви чекаєте кілька днів перед відправкою. Або авансовий платіж за виготовлення набору - не менше половини, оплата відразу. Решта оплачується перед відправкою.
Доставка Новою Поштою за тарифами.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Намистини Метал Скло
Стать:
Тематика:
Рослини Геометрія

Схожі товари