Всі категорії
Додати товар

Ельфійський комплект смарагдовий зелений гілочка діадема гребінь кафи косплей фентезі...

1513 грн
Опис

Виготовляється ІНДИВІДУАЛЬНО для кожного замовника. Хочете замовити або маєте питання - задавайте в особистому листуванні рядок "Запитайте у продавця" біля ціни товару дрібним шрифтом (для комп'ютерної версії сайту) і кнопка внизу сторінки (для мобільної версії сайту). Не оформляйте замовлення самостійно, вироби вимагають ваших вимірів!

Авторський набір ельфійських прикрас в смарагдово-зеленому кольорі - включає кафи в ельфійському стилі (дизайн «Дивнолісся »), що не вимагають проколів і затискачів для кріплення, ельфійську гілочку в дизайні «ельфійська гілка» і гребінь «Дивнолісся ».
Накладні вуха (кафи) добре тримаються , можна вільно і безпечно хитати головою, бігати і рухатися 😉☝ .

Кафи виготовляються ІНДИВІДУАЛЬНО за вимірами замовника (як виміряти пишу після оплати)! Вони робляться дзеркальними, є ліва і права кафа, якщо купуєте одну, обирайте на яке вухо робити (правші зазвичай замовляють на ліве вухо).

🍀 660 грн. дві кафи., Якщо ви хочете купити її окремо напишіть мені в особисте листування на сайті, не оформляйте замовлення! Приблизний розмір каф 8-9 см.
🍀 470 грн. гребінь (приблизний розмір
7 см* 7,5 см).
🍀 430 грн. Гілочка - тіара ельфійська гілка, довжина 28-30 см (підходить на будь який об'єм голови) .

*У райдужному кольорі кристалів та з АВ-напиленням (складні кольори) - ціни будуть вищими.
Дивіться на сторінці мого магазину приклади в різних кольорах.
Комплектація на ваш розсуд, щоб отримати 3% знижку пишіть в чат, буде створено нове оголошення з переліком обраних прикрас і моментальною знижкою.

Весь набір зі знижкою 3% (гребінець, гілочка і пара каф) = 💖 1513 грн. .

При покупці повного комплекту у вартість товару врахована додаткова миттєва знижка в розмірі 3% за умовами моєї бонусної програми для тих, хто здійснить разову покупку на суму від 850 грн. ( читайте в розділі «Про мене»).

У подарунок при покупці цього повного комплекту з пари каф, гребінця і гілочки - в бонусі 2 кулони 🎁. Або сталевий ланцюжок з кулоном ( із застібкою карабіном та продовжувачем) ❗

Сфера застосування прикрас дуже широка - тематична вечірка, карнавал, фотосесія, театральні вистави, новорічне свято, ранок, косплей, театр, сцена, постановка, для рольових гравців при створенні фантастичного світу і т.д.
Більше авторської продукції в магазині https://shafa.ua/member/polena

Склад:
кришталеві намистини, фурнітура сталевого кольору, ювелірний дріт, полегшені кристали з ювелірним грануванням.

❤️Доставка:
Передплата на карту в день замовлення . Доставка НП за рахунок отримувача.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Бірюзовий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Намистини Метал Скло
Стать:
Тематика:
Знаки зодіаку Рослини

Схожі товари