Всі категорії
Додати товар

🌹💥 набір: кулон на ланцюжку та сережки натуральний камінь червона яшма

285 грн
Опис

💥 Набір прикрас - кулон на ланцюжку та сережки з підвісками з натурального каменю червона яшма, насиченого темно-червоного кольору з розлученнями. Фурнітура сріблястого кольору. Дивіться відео-огляд (нагорі сторінки) цього набору, щоб побачити всю його красу. !!! У продажу є схожі набори з інших натуральні, дивіться у моїх товари - безліч прикрас з натурального каміння.🌹💥

Розмір: довжина ланцюжка 50 см. Довжина сережок 4 см. Вага однієї сережки 3,9 грам. Розмір підвісок у сергах і кулоні 2,5х1,5 см.
Склад: натуральний камінь червона яшма, ювелірний сплав

🧙♂️👆 Магічні властивості яшми такі великі, що найменший камінчик здатний захистити від негараздів, будь-якого псування чи пристріту. Це єдиний мінерал, що обнулює енергонегатив, накопичений власником. Натомість самоцвіт, що століттями акумулює в собі сильну природну енергетику, запам'ятати прогалину, що утворилася, зі своїх запасів. Таке «яшмове просочення» зробить господаря здоровим, щасливим, а його будинок благополучним. У яшми червоної гами є також інші магічні властивості: - Це «камінь, який керує пристрастями». Уберігає від необачних дій, остуджує напруження емоцій. - Яшмовий амулет підкаже мудре рішення, вибір найкращого варіанту, проте посилить усвідомлення відповідальності за них. - Яшма червоного кольору відрегулює ментальну взаємодію господаря з рідною домівкою. При необхідності пожвавить, оздоровить енергетику житла. – Мінерал допомагає сконцентруватися. Це стосується духовних практик або засвоєння інформації за нормальної навчання. Червоний різновид яшми визнаний найпотужнішим у цілительському плані. Літотерапевт виділяють наступні лікувальні напрями. - стимулювання роботи серця, судин, заповнення резервів залоз внутрішньої секреції. - Здатність підвищувати артеріальний тиск робить її корисною за гіпотонії. - Зупинка кровотечі будь-якого роду. – «Жіночий камінь» лікує гінекологію. - Боротьба з безсонням, міцний здоровий сон. - Захист від різних типів випромінювань. - Допомога у подоланні проблем, отриманих «у спадок» (діабету, пороку серця, інших). - Кровоочисні, загоювальні здібності. - Профілактика хвороб сечостатевої системи.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Бордовий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Натуральний камінь
Стать:

Схожі товари