Всі категорії
Додати товар

Ярослава сапфірова набір вишуканих прикрас синій електрик прозорий сріблястий святкові...

790 грн
Опис

Питайте про наявність, рядок "Запитати продавця" дрібним шрифтом біля ціни виробу (для комп'ютерної версії сайту).

Новий авторський комплект "Ярослава сапфірова" з вечірніх святкових прикрас. Виконані з полегшених кристалів з ювелірним грануванням (видовженої та краплеподібної форми) та доповнені кришталевими намистинами прозоро-синіх та сріблястих відтінків. Склад набору: 🌟Сережки з англійським замком. Обмежена пропозиція саме з таким замком! Розмір загальний близько 6 див. Основа (швенза) з цікавим ніжним скрізним перфорованим малюнком, кріплення за типом англійського замку., під античне срібло. Є інші типи кріплення - гачки, пусети-гвіздочки (запитуйте, з радістю відповім). Продаються також окремо, в моєму магазині є таке оголошення.

🌟Гребінь-заколка, довжина близько 10-11 см.
Яскравий, блискучий, має властивість змінювати насиченість кольору в залежності від освітлення. При вечірньому та штучному розкривається максимально. Кріпити в зачіску можна в різних варіантах.
Є окреме оголошення на один гребінь.

🌟КУЛОН - безкоштовно! При купівлі комплектом, сережки з гребінцем для волосся, отримаєте у бонус кулон, що виконано під основні прикраси.
Вишукані, не важкі і стильні аксесуари.

🔸Дивіться на сторінці мого магазину великий вибір товарів на будь який смак, та читайте розділ "Про мене", там є багато корисної інформації.
https://shafa.ua/uk/member/polena

Сподобався дизайн, але колір не ваш? Пишіть у приватний чат, рядок "Запитати продавця" дрібним шрифтом біля ціни виробу для комп'ютерної версії сайту, або внизу сторінки велика кнопка "Написати". Підберемо разом.

🔸Оплата на карту в день замовлення , реквізити пишу в особистому чаті, не покидаючи сайт. Відправка НП по тарифам.
Зверніть увагу - зберігання у поштоматах 3 дні.
Не чекайте до останнього дня, забирайте відправлення вчасно!

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Намистини Метал Скло
Стать:
Принт:
З геометричним принтом Новорічна тематика З квітковим принтом Абстракція

Схожі товари