Всі категорії
Додати товар

Кулон підвіска натуральний камінь червоний агат на шнурку

450 грн
Опис

Надійний щит навколо тіла та душі допомагає створити цей камінь. Він дає людині потужну енергетику та допомагає людям, які активно працюють над саморозвитком. Червоний камінь стимулює сексуальну енергію та бажання, розвиває творчі здібності.

У багатьох червоний колір асоціюється саме з кровоносною системою, тому на неї він впливає насамперед. Крім того, будь-який агат має властивості запобігання безсонню та зняття емоційної напруги. Його використовують, коли хочуть захиститися від небезпеки та підвищити особисту мужність. При носінні агату покращується сприйняття, здатність до аналітики.

Допомагає мінерал впоратися з саднами та подряпинами. Має червоний агат властивість прискорювати загоєння ран. Щоб це зробити, настоюйте камінь на воді протягом доби, після чого цією рідиною промийте рани. Аналогічний спосіб лікування використовується для усунення наслідків укусів комах та плазунів. Щоб позбавитися кошмарів, носите камінь при собі у вигляді кулончика.

Червоний колір також відноситься до таких понять, як фізична енергія, здоров'я, сила та захист. Він символізує агресію, владу та азарт. Все, що так чи інакше пов'язане з кров'ю, народженням та сильними емоціями. Водночас червоний – це колір кохання.

Такий чудовий, красивий та могутній камінь має поповнити колекцію кожної модниці. Не лише його вигляд є таким привабливим, а й ціна. А поєднання незвичайного забарвлення та разючих властивостей роблять його ще більш бажаним.
Довжина шнурку 45см+ 5см подовжувач

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Натуральний камінь Текстиль
Стать:

Схожі товари