Всі категорії
Додати товар

Великий срібний кулон "єрцгама"

660 грн
Опис

Срібна підвіска зірка Єрцгами
Розмір 4/2,5
Срібний кулон-амулет – зірка «Ерцгамма», яка вважається найсильнішим давнім символом, а також зцілює душу та тіло, оберігає від негативних енергетичних впливів. Також вважається, що кулон Ерцгамма (сам знак, символ) здатний підключити людину до джерела Космічної Енергії.
Срібний кулон «Ерцгамма» - дванадцятикутна зірка. Її сяйвом було ознаменовано народження Христа. Слово «Ерцгамма» прийшло від стародавньої єгипетської народності коптів. Вони вкладали в нього два значення – «12» та «гармонія». Тобто – дванадцяти променева гармонія, що відбиває світло істини.
Крім того, зірка «Ерцгамма» містить у собі Таїнства Хреста та зцілення, зв'язок із Богом.
За допомогою такої прикраси, зірки «Ерцгамми» Ви можете посилити своє біополе, захистити себе і своїх близьких від поганих думок. Але хочеться відзначити, щоб кулон «працював» для Вас правильно, обов'язково його потрібно носити на рівні грудей між серцевою чакрою і горловою. Також варто сказати, що кулон постійно повинен супроводжувати Вас, а не відлежуватися в скриньці. Перебуваючи постійно за Вас, зірка допоможе визначити свою дорогу в житті, захистить від перешкод. Кулону зі срібла «Ерцгамма» потрібний постійний контакт із людиною.
Підвіска з цим символом оберігатиме не лише дорослу, а й дитину

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Тематика:
Продавець
xydoznik2021
Серебро
Супер-продавець
83% виконаних замовлень
Була

Схожі товари