Всі категорії
Додати товар

Підвіска хрест, золото 585, діаманти

22500 грн
Опис

підвіска, кулон Хрест. Вага 2,35 г. золото 585 проба, біле та жовте, діаманти 15 штук (діаметр діамантів 1,1 мм кожен, загальна вага 0,39 кт). оригінальна модель за ескізами світового ювелірного бренда Tiffany Co. кільце для ланцюжка розташоване у верхній частині хреста, приховане, У такий спосіб ланцюг просто входить до тіла хреста та має супер-подібний вигляд без додаткових кілець для ланцюжка. розміри хреста: ширина 21 мм, висота 24,5 мм. Виконавець ювелірний будинок Заріна. куплена в Мілані. чек і сертифікат немає. СКЛАД НОВЕ! дефекти: подряпини, відколи та ін. немає.

Передавання всієї суми на руки до огляду (з рук із відстані витягнутої руки, звісно, й без передавання грошей, і це абсолютно безплатно. неducує підвіску в руки покупцеві до отримання всієї суми за неї?)) А, що я отримаю, якщо покупець її випустить зі своїх рук, крім: "-ї...вивините.. закотився."...?
Як страховка — показ кулона 500 грн.
Це означає, що перш ніж взяти його в руки для особистого огляду, перевірки тестером діамантів на справжність тощо. Ви маєте передати мені в руки його вартість, з якої у разі відмови (з будь-якої причини) від купівлі я стаю 500 грн. Тобто, коли Ви повертаєте мені хрест, повертаю Вам Ваші гроші, але за показом.
Якщо Ви вирішили купити, то ми розлучаємося задоволені один одним. Ви йдете зі своїм скарбом, а я з уже отриманою платою за нього.
Обміну та поверненню немає. Претензій, після угоди не приймати та нічого не обговорювати. Ця категорія товару обміну та поверненню не підлягає чинному законодавству України.
Ціна 550 $.
є тестер для перевірки діамантів.

із задоволенням надам відео сережок в усі та перевірки діамантів тестером за запитом.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Стать:

Схожі товари