Всі категорії
Додати товар

🐺✨ кулон на ланцюжку або шнурку "ікло вовка" натуральний камінь смугастий флюорит

418 грн
Опис

🐺✨ Кулон у формі ікла з натурального напівдорогоцінного каміння флюорит красивою смугастої фіолетово-зеленого забарвлення на ланцюжку (за бажанням покупця можна замінити на чорний або кольоровий шнурок з вощеним нитки або еко-замші).
Основа кулона сріблястого кольору з чорнінням. Дивіться відео-огляд (вгорі сторінки) цього кулона, щоб побачити всю його красу.🐺✨

!!! Увага, у продажу є такою ж кулон з обсидіану, флюориту, аметисту, індійського агата, кахолонга
Розмір: 6,5х2,5 см, довжина ланцюжка 50 см Склад: Бижутерный сплав, натуральний камінь флюорит.

🧙♂️👆 Вважається, що флюорит сприяє розкриттю «третього ока», впливає на свідомість, сприяє розвитку інтуїції, допомагає впорядкувати думки. Флюорит діє заспокійливо, знімає емоційність, стрес, депресію, дозволяє досягти душевної рівноваги. Флюорит – камінь духовних вчителів, камінь присвячених. З його допомогою набагато легше і швидше можна налаштуватися на тонкі вібрації, тому камінь вважається ідеальним для медитацій. Енергетика мінералу дозволяє розширювати і змінювати свідомість, на час відключатися від побутових проблем і життєвої рутини. Прекрасний провідник в тонкі світи. М'які і ненав'язливі вібрації каменю допомагають доторкнутися до вищих сфер без особливого ризику саморуйнування. Заспокійливо впливає на центральну нервову систему, усуває негативні моделі мислення.

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
  • Зелений

Схожі товари