Всі категорії
Додати товар

Намисто - ланцюг з яшмою з хрестом з тигрового ока ′доля′

383 грн
Опис

Буси, ланцюжок ручної роботи з натуральною яшмою та хрестиком із тигрового ока виготовлені повністю на фурнітурі з ювелірної неіржавкої сталі. Цей метал високої якості, гіпоалергенний, міцний, не облазить і не темніє. Довжина по шиї 46 см. Прикраса унісекс підійде і чоловікові, і жінці.

Яшма здатна підживлювати людину позитивною енергією, тому дуже корисно носити на собі вироби з цього каменю. У православ'ї вважається, щоангелол тримає в одній руці дзеркало з яшми, у якому відбиваються долі світу. Отже, не так простий цей невзорний камінчик, якщо про нього йдеться у священномусипанні!

Як талісман, тигрове око підходить людям, чий вид діяльності пов'язаний із ризиком для життя і травматизмом. Вважається, що він здатний вберегти свого господаря від багатьох небезпек, позаяк виховує в людині проникливість і не дає  здійснювати необдумані вчинки. Римські легіонери брали із собою шматочок цього каменю, вірячи, що він захищає їх у бою. Крім того, тигрове око здатний зміцнити волю до перемоги, розвиває проникливість, допомагає прийняти правильне рішення, може приносити удачу. Під впливом каменю багато хто розлучається зі звичками, що призводять до великих витрат. Ще тигрове око допомагає позбутися мукоснетичного суперництва.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?