Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Ювелірний шнурок зі срібним замком покритий родієм

1395 грн
Опис

Ювелірний шнурок зі срібним замком покритий родієм

Під замовлення робимо будь-яку довжину шнурка. Ціна та вага вказані за довжину 60 см

Метал: срібло 925°
Матеріал шнурка: lavsan
Діаметр шнурка: 3 мм
Довжина: 60 см
Приблизна вага: 6,85

Родування — покриття виробів зі срібла шаром білого родію — металу платинової групи, що має високу міцність і гарні відбивні властивості, що надає виробам сліпучо-білий колір. Аналогічне покриття використовується під час виготовлення модних виробів із білого золота. Нанесення родії на ювелірні вироби зменшують зношування, захищають від зовнішніх пошкоджень, збільшують твердість, надають яскравого блиску.

Наші товари виготовлені на українському заводі, за вітчизняними стандартами, що гарантує високу якість продукції. Усі вироби апробовані та опломбовані, що ще раз підтверджує гарантію якості. Наші товари дійсно найвищої якості, яка перевірена часом, оскільки наша продукція представлена на ринку України понад 25 років!

Ми пропонуємо Вам величезний вибір прикрас з срібла. Проти золота срібло має явні лікувальні властивості. Вона чудово знезаражує питну воду, насичуючи її своїми іонами, що сприятливо впливає на організм людини. Недарма в щоденній релігії срібло використовують для виготовлення кілець-оберегів або натільних іконок зі своєрідними написами, призначеними для захисту своїх власників від хвороб і поганого впливу зовнішніх сил. Срібло має заспокійливу й охолоджувальну дію, що буває часом так необхідно для експресивної молоді.
Додаткові характеристики:
Матеріал: Срібло

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий