Всі категорії
Додати товар

🎎📀 дворівневе кольє амулет "намиста дзі, монета, бірюза" еко стиль

330 грн
Опис

🎎📀 Двохрівневе кольє з підвісками амулетами: триокі намистини Дзі, монета з отвором. Довжина кольє регулюється затяжками. Намистини з дерева та натуральної бірюзи. Дивіться відео-огляд (нагорі сторінки) цього кольє, щоб побачити всю його красу.🎎📀

Розмір: довжина 1 рівень 4 см, другий рівень 45 см +18 см шнурки регулювання довжини.

🧙‍♂️👆 Бусіна Дзі 3 очі приносить багатство її власнику. Три очі цієї намистини символізують бога багатства Куберу в Тибеті. Два очі відповідають очам цього божества, а третє – його роті. 3 очі Дзі також символізують об'єднання в одному цілому 3 ключові компоненти людини: тіло, розум і душу. Таке гармонійне поєднання душі, розуму та тіла сприяє досягненню гарного здоров'я, успіху та багатства.

Володіння тибетською триокою намистом Дзі збільшує здатність її власника накопичити багатство за допомогою кристалізації можливостей для заробляння грошей. Відбувається саме акумулювання багатства, тобто накопичення його.

Амулет "Китайська монета щастя" - древній зразок платіжної монети, яка ще до впровадження монетарної системи була відмітним знаком благородного походження, видатних заслуг перед країною та суспільством. Отримання такого відмітного знака пов'язувалося з визнанням та суспільним підвищенням, а також покращенням побуту та отриманням привілеїв. Після впровадження друкованих грошей такі монети стали унікальними та зберігалися на щастя. В даний час набули широкого поширення в практиці фен-шуй. Популярний фінансовий успіх символ.

натуральний камінь бірюза, ювелірний сплав, еко-шкіра, кераміка, вощена нитка.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Чорний
Розмір:
  • 45см
Матеріал:
Дерево Кераміка Натуральний камінь