Всі категорії
Додати товар

🦅🌒 кольє, намиста з підвіскою "птах" натуральні камені гематит, агат, шунгіт ворон сокіл

340 грн
Опис

Величезний вибір брендового, елітної і ювелірної біжутерії дивіться тут https://shafa.ua/member/tchibo_lux/clothes?sort=4&category=62 🔥🔥Підписуйтесь на наші оновлення!! Додаємо прикраси кожен день.🔥 📌УВАГА АКЦІЯ! При купівлі брендових прикрас на суму від 700 грн доставка НОВОЮ ПОШТОЮ БЕЗКОШТОВНА! Економте на доставці!🎈🎈 🦅🌒 Ексклюзивне кольє-намисто з підвіскою у формі птаха. Кольє складається з комбінації натурального каміння чорний агат, матовий шунгіт і гематит. Підвіска - натуральний камінь гематит, дуже якісна. Фурнітура чорного кольору, є регулювання довжини. Дивіться відео-огляд (вгорі сторінки) цього кольє, щоб побачити всю його красу.🦅🌒 Розмір: довжина кольє без підвіски 53 см + 5 см ланцюжок регулювання довжини, діаметр намистин 6 і 6х8, розмір підвіски 4 див. Склад: натуральний камінь шунгіт, агат, гематит, бижутерный сплав. 🧙♂️👆 Основні цілющі властивості гематиту пов'язані з його вплив на кровоносну систему людини. Він чистить кров, зміцнює судини, нормалізує рівень гемоглобіну. При ранах і порізах гематит зупиняє кровотечу, знімає запалення і сприяє швидкому загоєнню. Крім того, мінерал надає тонізуючу дію на організм і може піднімати артеріальний тиск, тому він рекомендований людям з пониженим тиском, а ось гіпертонікам варто носити його з обережністю. --- Чорний агат здатний лікувати хвороби і служить оберегом від чорної магії. Всі негативні енергетичні впливу він трансформує в позитивні. Це магічне властивість притаманне тільки цього мінералу, тому чорний агат – захист від привороту, пристріту, псування і іншої чаклунства, спрямованого проти його господаря. --- Шунгіт володіє самими різноманітними магічними властивостями. Усі прикраси з каменем власнику допомагають накопичувати життєву енергію, відштовхувати негативну інформацію. Шунгітовие обереги забезпечують надійний захист від чорних сил, позбавляють від страху і дарують своєму власникові відчуття спокою. Амулети з шунгита допомагають в любовних справах. Мінерал особливо підтримує молодих, активних і енергійних людей. Как уже говорилось, с древности целебные свойства шунгита использовали для того, чтобы сберечь красоту и молодость. Кроме этого, шунгит обладает обеззараживающими свойствами, помогает лечить простудные заболевания, служит надежным средством при восстановлении организма после переохлаждений.

С точки зрения оздоровления людей, шунгит бесценен. Самые обычные украшения с этим камнем облегчают головные боли, избавляют от бессонницы, помогают преодолеть синдром хронической усталости, и в целом значительно укрепляют тонус организма.

Шунгит используют при лечении остеохондроза. Современные специалисты рекомендуют использовать шунгитовую воду для лечения астмы, аллергии, кожных заболеваний. Шунгитовая вода обладает обеззараживающими свойствами, эффективно уничтожает кишечные палочки в организме, а также выводит тяжёлые металлы и нитраты.
----

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари