Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих

Схожі товари

Підвіс вінтаж хрест кераміка дихроїчне скло ручна робота// скриня зі скарбами

250 грн
Опис

Дякую, що відвідали мою сторінку і підписалися.
Алгоритми сайту суттєво змінилися і на зараз , якщо не оплачується розміщення кожної позиції, то з'являється вона в загальній стрічці дуже рідко. Тому, якщо для Вас цікавий вінтаж, якісна костюмна біжутерія, то важливо підписатися, щоб не загубити сторінку.
В профілі "Про мене" є інформація про публікацію НОВОГО відео в Ютуб і як його знайти. Запрошую на перегляд!
Ціную Ваш час і увагу.

На відео прикраса на 57хв.38с. Відео огляд знаходиться під світлинами.

Підвіс вінтаж Хрест з Америки. Виконаний з кераміки та дихроїчного скла. Колір лавандово-фіолетовий, на світлинах він більш синій. Між керамікою та прозорим склом є шар дихроїчного скла лавандового кольору, який дає мерехтіння. Вікових нюансів не бачу, є нюанси виготовлення: припускаю, що не ідеальне точкове місце на хресті- це результат повітряної бульбашки від температури. Самої бульбашки немає. Я це місце показую на відео. Ще є вертикальна рисочка внизу зліва від паралельно нанесеної плівки, якою викладений хрест. Її я бачу тільки в збільшувальне скло. Сама поверхня скла ідеальна.
Ручна робота.

Не маркований.
Вага: 10г
Розмір: підвіс без вушка 3,2х2,3см.

Прошу уважно роздивлятися світлини, відео, ставити запитання. Те, на що я, як будь-яка людина, можу не звернути належну увагу та/або для меня це не є суттєвим може бути значимим, критичним для Вас. Описую максимально всі видимі мною нюанси, якщо такі є. Описую їх через свої знання. Якщо я щось упустила, це ніколи не навмисно.

Продаж для України - Нова пошта, Укрпошта. Гарантовано зможу відправити протягом 1-2 днів після сплати замовлення. Є накладений платіж з частковою передплатою 200грн. Доставка за рахунок Покупця. Якщо при отриманні виробу він з будь-яких причин Вас не влаштовує, є повернення того ж дня за вирахуванням послуг доставки в обидві сторони. Міжнародна доставка обговорюється.

Вінтажні, антикварні вироби, ретро - НЕ НОВІ і, як правило, завжди мають сліди часу, носіння. Якщо для перегляду не достатньо світлин, я надам їх.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Бузковий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Скло
Стать: