Всі категорії
Додати товар

Satellite французька дизайнерська підвіска кольє

550 грн
Опис

Високомодні прикраси, сережки, намиста, браслети та кільця Satellite Paris, розроблені та виготовлені в паризькій майстерні нашими штатними дизайнерами, являють собою ексклюзивні та оригінальні вироби.
Всі наші прикраси виготовлені з благородних матеріалів (японський бісер, пір'я, шовк, перламутр...) і дорогоцінних каменів (аметист, бірюза, сердолик, кварц, місячний камінь...).
Наші колекції, натхненні модою, подорожами та мистецтвом, вирізняються поєднанням кольорів і матеріалів, а також великими обсягами та дорогоцінними деталями. Наші прикраси запрошують жінок проявити сміливість, проявити творчий підхід, розкрити свою індивідуальність...
Наш досвід
Кожну прикрасу Satellite Paris унікально. Всі вони виготовлені вручну в нашій майстерні в Таїланді прекрасними майстрами, з якими ми працюємо вже понад двадцять років.
Фахівці у своїй галузі, це літекники, різники для металу, позолотчики, полірувальники каменю, вишивальниці, емалірувальники та перащики. Вони старанно зберігають навички та спадщину цих традиційних професій.
Давні партнери Satellite Paris, вони одні здатні виконувати технічні завдання наших дизайнерів, колекція за колекцією. Ці довірчі стосунки дають змогу нам пропонувати вам вироби дуже високої якості, створені з використанням дорогоцінних ноу-хау, що ґрунтуються на винятковій майстерності (вишивка, робота з пір'ям...).

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Сріблястий
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize
Стать:

Схожі товари