Всі категорії
Додати товар

Чітки ручної роботи з натурального каменю агат гротеній 33 намистини по 12 мм

450 грн
Опис

Характеристики та опис
Основні
Тип
регулюючі чіткі
Матеріал
Натуральний камінь
Кількість намистин
33 шт.
Колір
Чорний
Користувацькі характеристики
Діаметр каменів
12 мм
Ексклюзивні чотки в єдиному екземплярі виготовлені буквально 2 дні тому в ручну нашому майстру, парочки з натурального гроно Агат.
Агат — камінь здоров'я, процвітання та довголіття
Агат від грецького слова «агатес» — щасливий.
Агат — сприяє доброзичливості, м'якості, спокою та внутрішньої впевненості. Камінь віри та довголіття — охороняє від сочка та ворогів, надає спокій, розум, енергію, приносить багатство та славу, дає владу.
Вважається, що чорний агат захищає від небезпеки, усуває чаклунів, відводить порчу. Але він же й вносить у смуток. Слоистий агат надає привабливості чоловікові. Його кладуть у рот хворому, коли того катає спрага. Надає сили власнику, приваблює симпатії оточення. Обговорює зір, рятує від отрут.
Агат — камінь абсолютно байдужий, зарядити його неможливо, тому він цінний для тих, хто боїться відчужувати від себе свою енергію, але водночас хоче носити прикраси з каменів. Найкращий для цього моховий агат. Сприяє відваженому розмірковуванню, філософії, інтелекту, розумному поголенню нескінченності, сильної стійкої ейдики (сні навяву), розгальмуванню уяви, буквально перебування в уявному світі.
Має широкий спектр цілющих властивостей. Полегшує головний біль, нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту, печінки, підшлункової залози, покращує зір і слух. Підвищує імунітет.
Агат — допоможе з'єднати серця, що люблять. Слоистий агат надає чоловікові чарівності в жіночих очах. Камінь любові, що приваблює до жінки серця чоловіків, його також носили, щоб позбутися спалахів небезпечного гніву і від нападів меланхолії. У давнину вважалося, що носій агата має більше інших шансів успішно виграти процес, його також на час клалю під язик, щоб потім вразити оточення спалахом чарівності. Носіння білого халцедона підсилює здатність зору.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Тематика:

Схожі товари