Всі категорії
Додати товар

Кульчики чорне сонце

1120 грн з 11 Травень - додавайте до обраного

1600 грн
Опис

Кульчики срібні ручної роботи Чорне Сонце.

Оберіг допомагає торкнутися джерела сили у своїй душі, відчути раніше недоступні можливості. Оберігає людину від стихійних лих, невдач, сприяє духовному розвитку та допомагає в роботі, особливо якщо вона пов'язана з покращенням світу всередині та навколо себе.

Ще давні філософи Прокл, Платон, Філон, Плотін виношували у своїх працях ідею про два сонця та їх взаємозв'язок, де видиме Сонце є відбивачем істинного Сонця-джерела. Про два сонця зазначали у своїх працях і алхіміки. Так, відомий алхімік Парацельс даних уявлень писав: «Є Земне сонце, яке є причина всього тепла, і всі, хто може бачити, бачать Сонце, а ті, хто сліпі, можуть відчувати його тепло. А є Вічне Сонце, яке є джерелом всієї мудрості, і ті, чиї духовні здібності розбуджені до життя, побачать це Сонце і будуть усвідомлювати Його існування, але ті, хто не досяг духовної свідомості, все ж можуть відчути Його силу через внутрішню здатність, яка зветься Інтуїцією».

Думку про два Сонця підтримували також розенкрейцери і тамплієри. Франц Гартман в трактаті «Секретні символи розенкрейцерів» визначає алхімічне Сонце як «Символ мудрості, Центр Сили або Серце речей. Сонце є центр енергії і сховище сили. Кожна жива істота містить усередині себе центр життя, який може вирости до Сонця. У серці відроджена божественна сила, яка обігрівається Світлом Логосу, виростає в Сонце, яке освітлює його розум». Далі цей же автор додає: «Земне Сонце є образ або відображення невидимого небесного сонця; перше є областю Духа, в той час як друге – областю Матерії; але останнє сприймає свою силу від першого». Друге Чорне Сонце можна побачити поруч із нашим Сонцем на іконографічних зображення культур Давнього Шумеру та Вавилону.

У сучасній Україні Чорне Сонце пов'язується з символікою організації "Патріот України" та Добровольчого полку "Азов", суспільство сприймає «Чорне сонце» як символ військової честі, хоробрості та пошани завдяки внеску батальйону Азов в захист територіальної цілісності країни

Діаметр сережки 25 мм, висота зі швензою 40 мм, вага однієї близьно 3 грам. Срібло, лиття.
Додаткові характеристики:
Матеріал: Срібло

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
gogodzy
Gogodzy
Супер-продавець
Івано-Франківськ
79% виконаних замовлень
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?