Всі категорії
Додати товар

Підвіска — маятник із гірського кришталю й аметисту

330 грн
Опис

Маятник із натурального гірського кришталю й аметисту на фурнітурі з ювелірної неіржавкої сталі. Така фурнітура не темніє, не облазить, не іржавіє й дасть змогу довгі роки використовувати виріб.
Для налагодження контакту фахівці рекомендують тримати маятник біля себе якомога більше, особливо на початку. Пропонований у нас маятник унікальний тим, що його можна носити на шиї як ефектний кулон. Отже, він слугує аксесуаром і взаємодіє з вашою енергетикою й завжди під рукою для роботи. Застібка — гачок. Розмір каменю 1,5х2 см, загальна довжина з ланцюгом 50 см.

Гірський кришталь — мінерал універсальний, він підходить усім знакам зодіаку. Такі натуральні мінерали, що не піддаються жодному обробленню й фарбуванню, й особливо в поєднанні з благородним лікувальним металом — сріблом, що мають найсильніші магічні, цілющі та захисні властивості, до того ж надіті близько до шиї! Він допомагає власнику знайти душевну гармонію, сконцентруватися, прояснить свідомість і поліпшить роботу мозку. Камінь навчить регулювати та правильно використовувати внутрішні сили та вбереже від негативного впливу ззовні.

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Медична сталь Натуральний камінь
Стать:
Для жінок Для чоловіків

Схожі товари