Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих

Підвіс ретро кераміка художнє скло // скриня зі скарбами

180 грн
Опис

Дякую, що відвідали мою сторінку і підписалися.
Алгоритми сайту суттєво змінилися і на зараз , якщо не оплачується розміщення кожної позиції, то з'являється вона в загальній стрічці дуже рідко. Тому, якщо для Вас цікавий вінтаж, якісна костюмна біжутерія, то важливо підписатися, щоб не загубити сторінку.
В профілі "Про мене" є інформація про публікацію НОВОГО відео в Ютуб і як його знайти. Запрошую на перегляд!
Ціную Ваш час та увагу.

На відео прикраса на 34хв.10с. Відео огляд знаходиться під світлинами.

Підвіс Кераміка з художнім склом ретро з Америки. Великий. Виконаний з кераміки синього кольору і наплавленням художнього скла в зеленому тоні. Вікових нюансів немає. Ланцюжок не рідний, мною підібраний за стилем і в тон металу виробу. Ланцюжок дуже довгий. Його буде достатньо на другий оберт навколо шиї.

Не маркований
Вага БЕЗ ланцюжка 24г.
Розмір художньої частини: 10х3см.

Прошу уважно роздивлятися світлини, відео, ставити запитання. Те, на що я, як будь-яка людина, можу не звернути належну увагу та/або для меня це не є суттєвим може бути значимим, критичним для Вас. Описую максимально всі видимі мною нюанси, якщо такі є. Описую їх через свої знання. Якщо я щось упустила, це ніколи не навмисно.

Продаж для України - Нова пошта, Укрпошта. Гарантовано зможу відправити протягом 1-2 днів після сплати замовлення. Є накладений платіж з частковою передплатою 200грн. Доставка за рахунок Покупця. Якщо при отриманні виробу він з будь-яких причин Вас не влаштовує, є повернення того ж дня за вирахуванням послуг доставки в обидві сторони. Міжнародна доставка обговорюється.

Вінтажні, антикварні вироби, ретро - НЕ НОВІ і, як правило, завжди мають сліди часу, носіння. Якщо для перегляду не достатньо світлин, я надам їх.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Метал
Стать: