Всі категорії
Додати товар

🍀💜 сережки з підвісками "краплі" натуральний камінь цоїзит цоізіт

200 грн
Опис

🍀💜 Сережки з підвісками у формі крапель із натурального каменю цоїзит, колір каменю зелений з рожевими пямами. Фурнітура сріблястого кольору, швензи прикрашені блискучими кристалами. Дивіться відео-огляд цих сережок, щоб побачити всю красу. 🍀💜

Розмір: довжина 4,5 см, розмір підвіски 3х1,8. Вага однієї сережки 3.95 грамів

Склад:
натуральний камінь цоїзит, ювелірний сплав, кристали

🧙‍♂️☝️ Магічні властивості. Цоїзит вважається покровителем сімейних відносин. Він привносить до будинку мир, спокій, затишок та тепло. З ним стосунки в сім'ї стануть гармонійнішими та міцнішими. Для активізації властивостей цоїзиту достатньо придбати фігурку з цього мінералу. Фахівці радять не виставляти її на чільне місце в будинку, а знайти для неї затишний куточок. Допомагає цоїзит і в особистому житті. Тим, хто мріє про велике і міцне кохання, рекомендують носити кільце з цим мінералом. Він приверне почуття і допоможе зберегти їх на довгі роки.

Вироби з цоїзитом допомагають справлятися із важкими життєвими ситуаціями, зміцнюють силу духу, оберігають від душевних зламів. Байдужих людей мінерал зробить більш чуйними, чуйними до проблем оточуючих.

Цоїзит допомагає самореалізуватися. Він розкриває закладені в людині таланти та здібності, а також надає сил та впевненості на шляху до своєї мети.

Цоїзит розвиває ораторські здібності та привабливість для публіки, тому його рекомендують набувати представникам публічних професій: лекторам, громадським діячам, політикам, артистам тощо.

Мінерали зеленого кольору з рожевими вкрапленнями перетворять негативну енергію на позитивну, наповнюючи життя свого власника позитивом і гармонією.

Радять звернути увагу на те, що цоїзит має накопичувальну дію. Його властивості виявляються не відразу, тому власникові варто набратися терпіння.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Стать:

Схожі товари