Всі категорії
Додати товар

Сережки 7877

78 грн
Опис

Сережки 7877

- Сережки з підвіскою в стилі «мінімалізм» можна сміливо віднести до розряду повсякденної, офісної та вечірньої біжутерії. Вони актуальні під час збирань на прогулянку та в навчальне закладання. Прекрасно доповнюють лук ділових жінок і офісних робітниць. Створюють доречний ансамбль у поєднанні зі святковими вбраннями. Аксесуари помітні, але водночас не занадто химерні.
- Сережки виготовлені зі спеціального неіржавкого металу на основі декількох сплавів, що на вигляд схожий на біле золото. Вони не втрачають свій первісний блиск навіть з плином часу, не викликають алергічної реакції.
- Застібка-пусет гарантує надійну фіксацію прикраси, усуває ризик його втрати та дає змогу регулювати ступінь затиску. Тільки завдяки такому замку можна вважати сережки універсальними, оскільки вони підійдуть для власниць мочок будь-якої товщини.
- Лаконічна підвіска без зайвих деталей і виступів робить аксесуари безпечними у використанні. Сережки не плутаються у волоссі, не дряпають шкіру, не сковують рухів. У них дівчина почувається впевнено та комфортно.

- Матеріал — Метал.
- Колір — Срібно-золотий.
- Країна-виробник — Китай.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Стать:

Схожі товари