Всі категорії
Додати товар

Сережки 7731

106 грн
Опис

Сережки 7731

- Сережки-пусети з підвіскою у формі двох надійно з'єднаних між собою ланок ланцюга — ідеальний варіант для власниць круглого, трикутного та прямокутного типу обличчя. Вони згладять вихідний підборіддя, акцентуючи увагу на верхню частину обличчя.
- Вироби мають стильний та лаконічний вигляд, тому ними можна сміливо доповнювати діловий образ. Не менш гармонійно вони поєднуються з повсякденними луками, стають чудовим антуражем для шанувальниць вінтажного стилю.
- Для виготовлення аксесуарів використовується спеціальний метал білого кольору. Він не окиснюється під час контакту з водою, не темніє згодом, має підвищену міцність. Гвотова застібка-цвяшник дає змогу регулювати ступінь затиску, гарантує надійну фіксацію прикраси та максимальний комфорт носіння. Злегка недбале оформлення підвіски надає сережок особливої привабливості, браку виступів і кутів підвищує безпеку використання.
- Прикраси легкі, тому навантаження на мочку вуха та місце проколювання мінімальне. В особливому догляді вони не потребують. Своїм володаркам вони дарують виключно позитивні емоції.

- Матеріал — Метал.
- Колір — Срібний.
- Країна-виробник — Китай.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Стать:

Схожі товари