Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Вишукані срібні сережки з тигровим оком

1206 грн
Опис

Срібні сережки з натуральним каменем - тигрове око.
Матеріал: срібло 925 проби, натуральне каміння Тигрове око.
Вага загальна: 11,3 г.
Вага срібла: 5,34 г.
Ціна: 1206 грн.
Одиничний екземпляр.
Виріб апробований, з біркою.

Можливість підкреслювати красу та інвестувати у себе, бо дорогоцінності - на все життя. Натуральні напівдорогоцінні камені несуть у собі живу енергію. Дізнайтеся про особливості Тигрового ока:

Мінерал Тигрове око має прегарний золотисто-жовтий або золотисто-коричнеий окрас та шовковистий відлив на польорований поверхні, який нагадує забарвлення тигра.За цю схожість і отримав свою назву.
Щоби вигідно підкреслити переливи кольору, Тигрове око в більшості випадків обробляють у формі кабошонів та полірують гладко - при такому способі обробки камінь набуває овальної або круглої опуклої форми.

Тигрове око відоме ще за часів шумерів, які використовували мінерал для імітації
очей в статуях богів. Цей спосіб застосовували також в Індії.
В різних культурах мінерал також називався Сонячним каменем, Самоцвітом бога Ра, його асоціювали з Шивою - в усі часи камінь пов‘язували із сонцем, божествами та відповідною дією: наданням енергії, сміливості та захистом володаря цього каміння.

Для індіанців Тигрове око слугувало захистом від самих тигрів, а давньоримські воїни воліли мати амулет з Тигрового ока, як захисника у битвах.

В Європі Тигрове око стало особливо модним, починаючи з 19 століття. Витончений та вишуканий мінерал був настільки популярен серед аристократії, що його навіть заборонили носити звичайним людям, які не належали до знаті.

Вважається, що самоцвіт дуже активно вбирає діяльну енергію сонця і передає її своєму господарю для досягнення поставлених цілей.
Мінерал життєдайно впливає на організм в цілому та особливу на центральну нервову систему. Літотерапевти рекомендують носити його щоби швидко відновити сили ослабленим людям, справитися зі втомою, перебороти стрес, а також здобути впевненість у собі.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Стать:

Схожі товари