Всі категорії
Додати товар

Сережки

30 грн
Опис

Вишукана прикраса з неординарним дизайном часом задає тон навіть самому звичайному вигляду. Якщо хочете виділитися, не використовуючи для цього надто яскраві відтінки в мейк-апі або вбираючись в неординарний одяг, зверніть увагу на стильні сережки, представлені брендом O-la-la. Вигадливий аксесуар стане в нагоді для будь-якої появи на публіці, будь то похід до клубу з подружками, побачення з чарівним кавалером, театральна вистава або робочий день в офісі.

Біжутерія здавна шанувалася жінками, оскільки не просто прикрашала їх, а робила акцент на індивідуальності, підкреслюючи смак. Кокетливо блискучі в вушках сережки роблять образ завершеним, незвичайним і водночас таємничим. Дизайн виробів ретельно продумували, виготовлялися сережки зі скрупульозною точністю, тому все, навіть найдрібніші елементи виглядають акуратно. Продукт міцно закріплюється на мочці, тому не загубиться навіть при активних танцях.

Симпатичні сережки, презентовані компанією O-la-la, підійдуть як леді, які віддають перевагу строгому стилю, так і романтичним дівчатам, що обожнюють повітряні платтячка та яскраві кольори в гардеробі

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Продавець
avon-love
avon-love
Супер-продавець
Київ
87% виконаних замовлень
Була

Схожі товари