Всі категорії
Додати товар

Стильні сережки xuping. золото (покриття) 750 проби

90 грн
Опис

Виготовляється х'юпінг (Xuping Jewelry) за допомогою позолоти. Ювелірна біжутерія зроблена на основі міді, покритої спеціальним гальванічним методом металами, колір золота 750 проби, білого золота, рожевого золота. Даний спосіб позолоти нанесення дозволяє металам витримувати жорсткі умови експлуатації і не втрачати при цьому кольору, не облазити і не викликати алергічних реакцій. До того ж метали, нанесені гальванічним способом позолоти, чудово блищать як їхні натуральні аналоги із золота.
Уся ювелірна біжутерія інкрустується камінням фіанітами, штучно вирощеними цирконами за новітньою технологією. Ці камені чудово грають на світлі, не поступаючись у світловідбивних властивостях своїм природним аналогам діамантам.
Стильні сережки
Розмір:
Висота – 18 мм
Ширина - 12 мм
Вага: 6,00 гр
Матеріал: золото 18к - наша 750 проба
Прикраса має чудові характеристики: гіпоалергенні - навіть постійне носіння виробів не викликатиме свербіж, подразнення на шкірі; зберігають початковий колір - навіть після довгого часу прикраси не потемніють, а залишаться такими ж, як і в день покупки; не окислюються - ви можете купатися в таких виробах, не переймаючись тим, що вони зіпсуються; надійні; відрізняються тривалим терміном експлуатації; мають привабливий зовнішній вигляд. Найголовнішою перевагою ювелірної біжутерії є її ціна. На відміну від золотих прикрас, ювелірна біжутерія доступна для всіх. І кожна модниця може придбати браслет, сережки або каблучку під кожне своє вбрання!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Продавець
salfetka_love
Salfetka_love
Супер-продавець
Дніпро
88% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?