Всі категорії
Додати товар

Сережки, резинки, браслети

278 грн -86% 40 грн
Опис

Сережки-гвоздики
Гарна якість, виглядають як дорогі золоті сережки
Перші (більш великі) - 40 грн
Другі (фото в кінці) - 30 грн
Зручні в носінні, легкі, середній розмір та незвичайна форма дозволяє поєднувати з будь-яким образом, хоч до спортивного луку, зробивши його цікавим, хоч до ділового, розбавивши строгість - яскравим акцентом у обличчя та створивши стильний образ
Досліди виявили, що прикраси підвищують самооцінку людину, яка їх носить. А Ви це помічали? Я - так, наче гарніша стаю і хочеться частіше заглядати до дзеркала)
Більш того, золото цінується вже багато сторіч за рахунок своєї привабливості. Колір металу автоматично асоціюється з теплом, а тепло - потреба будь-кого з нас в комфорті та піклуванні)

Браслети в сріблястому та золотому кольорі - 30 грн
Мінімалістичний витончений браслет, що дозволяю поєднати з різними образами, зробивши їх більш цікавими. Він має сріблясте покриття, яке надає йому вишуканий вигляд, підкреслюючи ваш стиль і гармонію образу.

Стилісти за досвідом кажуть, що незвичайні прикраси люблять інтелектуали...) А мінімалістичні прикраси обирають добрі люди, які трошки ідеалісти (ми всі трохи ідеалісти))

Резинки для волосся
Шукаєте надійні та стильні резинки для волосся, які допоможуть вам створити бездоганні зачіски кожного дня?) Міцні резинки різного кольору можете обрати по фото
Легко розтягуються та добре тримаються.
Перші (7 фото) по 2 шт в наборі - 7 грн
Другі (8 фото) по 3 шт в наборі - 10 грн

Стан: Новий
Колір:
  • Гірчичний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Метал Скло
Тематика: