Всі категорії
Додати товар

Берніт. " бурштин" . кульчики. сережки.

80 грн
Опис

Авторські українськи прикраси. Li Dina.
Додадуть .ще більше краси та полиск індівідуальності

Кульчики (сережки) з серії: « Сонячні кларнети »
Вставка: намистини берніт8 мм, кришталики
Фурнітура: біжутерія
Колір: сонячний
Длина:4,5 см
Сережки дуже гарні. Вони красиві, ніжні прикраси зроблені з берніту. Шляхетні. Виглядають як справжній бурштин у сріблі. Якби не вказала, що берніт, ніхто б і не здогадався! Вони єдина у світі прикраса ручної роботи. Більше таких нема!
Здебільше продавцов просто умалчивает, що вироби саме з берніту. Вигляд, в носке, якість берніта=бурштину. На ринку часто пропонується Берні - вид штучного «плавленого »бурштину з різних смол. Берні складається з поліефірних смол з вмістом бурштину до 5% або навіть без нього, що імітують структуру розжареного бурштину і отриманих із застосуванням технології «мікровибухи» для створення декоративних внутрішніх тріщин. Наявність комах, гілочок, домішок-не є показником "справжності" бурштину. Це все можливо зробити.
Агати, коралі, бірюза, перли натуральні та чеської фірми preciosa, говліт, перламутр. Браслети, намиста, чекери, кульчики та каблучки. Дивіться на моїй сторінці
За додатковими питаннями, світлинами звертайтесь . Дуже багато прикрас. Поступово додаю. Прикраси ЗАВЖДИ тільки в єдиному екземпляре!

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари