Всі категорії
Додати товар

Срібні сережки з натуральним празіолітом (вермарин, зелений кварц)

550 грн
Опис

Нові срібні сережки з натуральним празіолітом (вермарином, зеленим кварцом, зеленим аметистом). Метал - 100% срібло 925 проби, покриття родієм. Висота 40 мм. Розмір каменів 10*30 мм. Силіконові фіксатори в подарунок. Маркування. Без бирки.
Празіоліт - мінерал, який являє собою один з видів кристалічного кварцу і вражає своєю красою та унікальним відтінком. Особливістю каменю є його прозорість, крихкість і унікальні скляні переливи. Празіоліт втрачає свій колір за тривалого перебування на сонці, тому зберігати його потрібно в закритій скриньці.
Празіоліт - дуже потужний камінь у духовному сенсі. Він стимулює зростання психічних екстрасенсорних здібностей.
Загалом метафізичні та цілющі властивості каменю аналогічні характеристикам аметисту, проте важливу роль відіграє його зелений відтінок.
Зелений - колір природи, святості та концентрації. Він допомагає зняти роздратування і втому. Енергія каменю має першорядне значення для самореалізації та розвитку внутрішнього світу. М'який заспокійливий колір зеленого аметисту полегшує і виліковує будь-які рани, що турбують емоційне тіло. Регулярний контакт із кристалом зменшує гнів і страх. Є думка, що празіоліт сприяє зниженню ваги, оскільки гарантує підтримку в будь-якому починанні.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Натуральний камінь Срібло
Тип:
Підвіски
Тип застібки:
Петля
Продавець
elena...
Gloria
Супер-продавець
Запоріжжя
94% виконаних замовлень
Була

Схожі товари