Всі категорії
Додати товар

Срібні сережки з діамантами муассанітами 0,1 ст

500 грн
Опис

Нові срібні сережки з муассанітами. Метал - 100% срібло 925 проби, покриття родієм. Гвинтові застібки. Вага 1,1 гр. Розмір каменю 3 мм, 0,1 ст*2, VVS1 колір D, характерний діамантовий блиск, позитивний diamond-тест. Сертифікат GRA в комплекті.
У всі часи мрією більшості жінок було отримати у свою скриньку хоча б маленький, але діамантик. На жаль, не всі можуть дозволити собі подібну розкіш і тоді на радість багатьом у світ почали виходити різні варіації діамантів-дублерів. Однією з перших спроб імітувати діамант стало створення відомих на весь світ кристалів Сваровскі. Наступним величезним кроком стало поява фіаніту. Однак кристали Сварівські та фіаніти істотно відрізняються від природного мінералу не тільки фізичними характеристиками, але й блиском.
Але, як відомо, ніщо не стоїть на місці. Наприкінці 20 століття в США на ринку коштовних каменів і ювелірних виробів з'явився новий камінь — кристал карбіду кремнію або муассаніт (moissanite). В останні роки вдалося отримати не тільки великі, а й безбарвні кристали муассаніту, і тоді гемологи серйозно заговорили про можливе використання його в огранованому вигляді як алмаза. І це не випадково, адже блиск муассаніту, твердість, вага та опір подряпинам конкурують з усіма іншими дорогоцінним камінням. Причому незмінний даймонд-тестер, який до цього моменту міг із легкістю розпізнати підроблений діамант за теплопровідністю каменю, вперше не визначає муассанит і приймає його за алмаз.
Зараз ексклюзивним виробником муассанітів є американська компанія Charles&Colvard

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Срібло
Тематика:
Рослини
Тип:
Цвяшки (пуссети)
Тип застібки:
Гвоздик
Продавець
elena...
Gloria
Супер-продавець
Запоріжжя
94% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?