Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Жіночі срібні сережки з золотом з зеленим альпінітом і кубічним цирконієм

1775 грн
Опис

Ми пропонуємо Вашій увазі сережки зі срібла з золотом 375 проба. Вставки з каменів-кубічний цирконій (ФІАНІТ) — синтетичний матеріал імітує алмаз і альпинит(Алпанит» або «альпинит» – це назви одного і того ж склоподібною мінералу, створеного штучним шляхом.

Цей вид прикрас кардинально відрізняється від позолоти, так як позолота з часом стирається, а прикраси з срібла з торованими пластинами будуть завжди зберігати свій первісний вигляд. Тому на бирках виробів зі срібла з торованими пластинами вказано не тільки вагу срібла, але і вагу золота!!!

Арт.563
Метал: срібло 925°/золото 375°
Вставка альпініту/білий куб. цирконій
Приблизна вага: 5,37

Прикраси виготовляються на Українському заводі, який знаходиться в місті Білій Церкві. Наш інтернет магазин принесе для Вас сподобалися прикраси в будь-яку точку України.

Всі товари виготовлені на українському заводі, за вітчизняним стандартам, що гарантує високу якість продукції. Всі вироби апробовані і опломбовані, що ще раз підтверджує гарантію якості. Наші товари дійсно найвищої якості, що перевірено часом, так як наша продукція представлена на ринку України більше 25 років!
Додаткові характеристики:
Матеріал: Золото
Матеріал: Срібло

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize