Всі категорії
Додати товар

Жіночі срібні сережки із золотом і білим кубічним цирконієм

2110 грн
Опис

Ми пропонуємо до Вашої уваги сережки з срібла з золотом 375 проба. Вставки з каменів-кубічного цирконію (ФІАНІТ) — синтетичний матеріал, що імітує алмаз.

Цей вид прикрас кардинально відрізняється від позолоти, оскільки позолота згодом переться, а прикраси зі срібла з накатаними пластинами завжди зберігатимуть свій первісний вигляд. Тому на бирках виробів зі срібла з накатаними пластинами вказана не тільки вага срібла, а й вага золота!!

Арт.574
Метал: срібло 925°/золото 375°
Вставка: куб.цирконій
Довжина: 30 мм
Приблизна вага: 5,56

Прикраси виробляються на українському заводі, який розташований у місті Білої Церкви. Наш інтернет-магазин доставить для Вас вподобані прикраси в будь-яку точку України.

Всі товари виготовлені на українському заводі, за вітчизняними стандартами, що гарантує високу якість продукції. Усі вироби апробовані та опломбовані, що ще раз підтверджує гарантію якості. Наші товари дійсно найвищої якості, яка перевірена часом, оскільки наша продукція представлена на ринку України понад 25 років!

Золото впродовж багатьох століть асоціювалося з силою й багатством. Це метал царів, завойовників і купців. Ювеліри поважають золото за податливість в обробці, стійкість і блискавку. Воно чудово гармонує з різними дорогоцінними та напівдрагоцінними матеріалами та слугує чудовою прикрасою довгі роки.

Всі ювелірні вироби нові, з етикеткою, з пробою. Пройшли контроль Державною палатою пробірного контролю.

Під замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Білий
Зроблено в Україні?:
Виробництво
Матеріал:
Стать:
Тип:
Тип застібки:
Вставка / Камінь:
Фіаніт
Особливості:
Довгі сережки

Схожі товари