Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Яскраві рожеві сережки ловець снів hell bunny

3500 грн
Опис

Ловець снів, яскраві рожеві сережки Essence Cult Італійська натуральна шкіра, перли, рожевий кварц. Сережки продаються в подарунковій коробці бренду. Натуральні пір'я додаю під замовлення, за бажанням. Сережки у стилі бохо. Ручна робота, плетіння з нуля ▪ Essence Cult Пір'я вирізані вручну, легкі сережки Ковбойський вестерн стиль бохо. Нові, з бірками. Ми "швидка допомога" для Вашого образу. До нас часто звертаються за допомогою "підібрати", "виготовити" прикраса до образу. ▪ Швензи з медичної сталі ▪ Essence Cult (Суть культу, дух культу) Прикраси та аксесуари виготовляються з італійської шкіри високої якості. ▪ Фурнітура (всі ці колечка, з'єднання, замки, магніти, швензи сережок) - срібло або медична сталь. (Якщо використовуються інші матеріали - це описано і ціна відповідає якості). ▪ Я сама є автором і майстром прикрас Essence Cult. Мене звуть Калерія. ▪ Я живу і творю в Одесі. Часто мені задають питання: "де ви замовляєте прикраси?" "Це Мексика?" "Хто виробник?" ▪ Раніше я трохи зависала, обмірковуючи відповідь.. робко отвечала: "ээ это Одесса, я.. изготавливаю их.." Мне даже было немного неудобно, что я живу и творю в Одессе, а не где-нибудь в Мексике, Франции или.. на крайний случай, в прекраснейшей, Чехии.
▪ Мои украшения представлены к продаже во всех странах, вы можете найти их на международном Etsy
▪ Получая мои украшения, мои клиенты пишут потрясающие отзывы! ♡ Мой любимый:
" Абалдеть!, браслет абсолютно такой же как на фото!" 😂😁🙏
Это действительно "потрясающе", ведь это этот браслет на фото! 🙂😃 ,
а эти чудесные профессиональные фото - работа моего талантливого мужа, дизайнера ♡ .

▪ Если вы сомневаетесь в "реальности" фотографий, у меня сохранены все исходники. Это и правда наши фото.
Мы не скачали их из интернетов или с сайта freepeople 😁🤗 .
▪ Так же, как и украшения. Практически все, представленные изделия, я просто выдумала и воплотила в материальном мире. Именно в той цветовой гамме, которая пришла мне в голову.

▪ Теперь мы немного познакомились. И я собираюсь продублировать этот текст в описание ко всем изделиям Essence Cult.
▪ Я дуже рада вам, адже найчастіше моє натхнення - це ви, люди. Прекрасні, різнобічні, дивовижні, душі. 🙏♡ Дякую Всесвіт

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Шкіра Натуральний камінь Срібло
Стать: