Всі категорії
Додати товар

Дивнолесье каффа вушко ельф лавандовий фентезі косплей бузковий накладні вуха без прколов

330 грн
Опис

Ціна за ОДНУ каффу! Перед оформленням замовлення напишіть мені сюди в особисту переписку ( кнопка "Задати питання" біля ціни вироби для комп'ютерної версії, або внизу сторінки з оголошенням для мобільної версії сайту) виріб персонализованное і вимагає ваших мірок! Оплата на мою карту в день замовлення , реквізити відправляю через особисту переписку, не оформляти замовлення самостійно!
Як проводити заміри і одягати готові прикраси - напишу в особистому листуванні після оплати.

"Дивнолісся" ельфійські вушка в лавандових відтінках з додаванням сріблясто-сталевих кришталевих намистин. Для любителів фентезійного жанру і просто цінителів незвичайних, авторських прикрас. Можна скласти комплект з ельфійськім гребенем/шпилькою або Ельфійськой гілкою. Гребінь, інші форми кафф, гілочки - все є в моєму магазині на сайті https://shafa.ua/member/polena

Продаються поштучно і в парі ( ціна в оголошенні вказана за каффу на одне вушко). Колір кристалів і намистин може бути підібраний під гілочку/обідок "Ельфійську веть" , якщо ви раніше у мене таку купували. Чи виготовлений в певній колірній гамі , для створення закінченого фентезійного образу під наявний костюм. Каффа робиться конкретно під певне вухо ліве або праве. Визначтеся, на яку вам буде зручніше одягати ( зазвичай "правші" беруть на ліве вухо ).

🍀 Приблизний розмір кафф 9 см . При купівлі пари кафф, в подарунок 🎁 кулон під колір виробів! Не вимагає проколів і кліпс для кріплення. Добре тримається, можна вільно і без побоювань хитати головою і рухатися 😉☝.

Область застосування прикрас дуже широка - тематическия вечірка, карнавал, фотосесія, театральні виступи, Новорічне свято, свято, косплей, театр, сцена, постановка, для рольовиків при створенні фентезійного світу і т. п.

Оплата на карту в день замовлення . Доставка НП за тарифами.

Стан: Новий
Колір:
  • Бузковий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Метал Скло Намистини
Стать:
Принт:
Абстракція Новорічна тематика З квітковим принтом

Схожі товари