Всі категорії
Додати товар

Пояс для полегшення періодичного болю

999 грн
Опис

Пояс для полегшення періодичного болю в жінок Warm Palace belt з нагріванням і вібрацією

Має 3 температурні режими — 40, 55, 65 градусів Цельсія, для різних потреб. У поясі використана технологія графенового нагрівання, яка дає змогу миттєво нагріватися, легко досягає глибини живота та зберігає живіт у теплі.

Має 3 рівні вібраційного масажу. Постійне масування й нагрівання сприяє циркуляції крові та розслаблює тіло, ефективно знімає дискомфорт, викликаний дисменорейією.
Автономний, працює від вбудованого акумулятора. Заряджається від USB-кабелю. Робота від одного заряджання приблизно 2 години залежно від інтенсивності вібрації та температури.

Гарний, ергономічний дизайн і привабливий зовнішній вигляд
М'яка, дуже приємна до тіла плюшева поверхня, за якою просто доглядати. Досить просто протерти поверхню вологою серветкою без ризику ураження електричним струмом. Зручний для щоденного використання й очищення

Товщина пояса всього 1 см, він повітропроникний і легкий. Він акуратно працює під одягом, не піддається впливу ударів або сонячних променів. Складається, не займає багато місця, Ви можете носити його куди завгодно. Можна носити його як влітку, так і взимку, особливо якщо жінка страждає від менструальних судом. Пояс може працювати непомітно під одягом, не відвертаючи Вас від повсякденної діяльності.

Зігрівальний пояс кріпиться на талію за допомогою еластичного регульованого пояса, який розрахований на талію від 58 до 125 см. Він надійно утримується на місці та не ковзає.

Зігрівальний Warm Palace belt можна використовувати й для інших частин тіла, для збереження тепла та комфорту в холодну зиму або для вібраційного масажу.
Масажер тихий і безшумний у роботі. Його можна використовувати під час сну.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
hrustuna15
hrustuna15
0% виконаних замовлень
Була

Ще продаю

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?