Всі категорії
Додати товар

Чоловічий шкіряний ремінь для джинсів або штанів із класичною пряжкою з натуральної...

460 грн
Опис

Чоловічий шкіряний ремінь для джинів або штанів із класичною пряжкою з
натуральної шкіри коричневий із якісною фурнітурою

Переваги шкіряних ременів:

- Універсальність. Чоловікам немає потреби купувати різні вироби під різний одяг, тому що загалом в гардеробі може бути кілька таких аксесуарів, які повністю задовольнять усі запити. І шкіряний ремінь буде найкращим варіантом, тому що він добре підходить під будь-який стиль одягу або оригінальний образ людини. Це можуть бути повсякденні джинси, більш строге офісне вбрання, діловий костюм або навіть дорогий смокінг — шкіряний аксесуар чудово впишеться в усі типи одягу.

- Довговічність. На відміну від текстилю або інших матеріалів, шкіра може використовуватися впродовж декількох десятків років без будь-яких помітних проблем. Якщо хоча б періодично доглядати за виробом, то можете бути впевнені, що на ньому не з'являться тріщини або розриви, а зовнішній вигляд збережеться на довгі роки.

- Міцність. Свина або теляча шкіра, з якої найчастіше виробляють сучасні ремені, вирізняється високим рівнем міцності та стійкості до пошкоджень. Вони не рвуться й не тріскаються, витримує високу або занадто низьку температуру, протистоїть підвищеній вологості, тому можуть застосовуватися в будь-яких умовах. Крім того, добрим вибором буде також шкіра екзотичних тварин, яку практично неможливо розрізати або пошкодити.

- Простота в догляді. Весь догляд за шкіряним ременем полягає в тому, щоб зберігати його у формі згорнутого кільця, а також час від часу протирати трохи вологою губкою з мильною водою. Якщо виріб промокне, то не потрібно його сушити феном або праскою, а згорнути у вільне кільце та поставити на стіл сушитися. Аксесуар невибагливий, не вимагає купівлі особливих засобів з догляду, що зручно для догляду.

Характеристики:

- Ціна від виробника;
- Натуральна шкіра КРС (великий рогатий скот);
- Якісна фурнітура;
- Розмір смуги: довжина — від 115 см до 150 см (Легко вкорочується під потрібний розмір),
- Ширина — 4 см.
- Увага: під час замовлення в примітках умовляйте довжину смуги ременя!

Термін постачання: 1-3 дні.

Наші переваги:

Ціна від виробника;

Реальні фото;

Актуальна наявність;

Відсилання без передоплату (Оплата у разі отримання);

У робочі дні відправлення на день замовлення або наступного дня.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?