Всі категорії
Додати товар

Чоловічий шкіряний ремінь 40 мм для джинсів або штанів із натуральної шкіри чорний

549 грн
Опис

Чоловічий шкіряний ремінь 40 мм для джинсів або штанів із натуральної шкіри
чорний із якісною фурнітурою

Переваги шкіряних ременів:

- Універсальність. Чоловікам немає потреби купувати різні вироби під різний одяг, тому що загалом в гардеробі може бути кілька таких аксесуарів, які повністю задовольнять усі запити. І шкіряний ремінь буде найкращим варіантом, тому що він добре підходить під будь-який стиль одягу або оригінальний образ людини. Це можуть бути повсякденні джинси, більш строге офісне вбрання, діловий костюм або навіть дорогий смокінг -- шкіряний аксесуар чудово впишеться в усі типи одягу.

- Довговічність. На відміну від текстилю або інших матеріалів, шкіра може використовуватися впродовж декількох десятків років без будь-яких помітних проблем. Якщо хоча б періодично доглядати за виробом, то можете бути впевнені, що на ньому не з'являться тріщини або розриви, а зовнішній вигляд збережеться на довгі роки.

- Міцність. Свина або теляча шкіра, з якої найчастіше виробляють сучасні ремені, вирізняється високим рівнем міцності та стійкості до пошкоджень. Вони не рвуться й не тріскаються, витримує високу або занадто низьку температуру, протистоїть підвищеній вологості, тому можуть застосовуватися в будь-яких умовах. Крім того, добрим вибором буде також шкіра екзотичних тварин, яку практично неможливо розрізати або пошкодити.

- Простота в догляді. Весь догляд за шкіряним ременем полягає в тому, щоб зберігати його у формі згорнутого кільця, а також час від часу протирати трохи вологою губкою з мильною водою. Якщо виріб промокне, то не потрібно його сушити феном або праскою, а згорнути у вільне кільце та поставити на стіл сушитися. Аксесуар невибагливий, не вимагає купівлі особливих засобів з догляду, що зручно для догляду.

Характеристики:

- Натуральна шкіра КРС (великий рогатий скот);
- Якісна фурнітура;
- Довжина полотна ременя -- 118 см;
- Розмір ременя -- 105 см; (Легко вкорочується за довжиною з боку пряжки);
- Ширина ременя -- 40 мм;
- Ідеально підходить для джинсів і штанів.

Наші переваги:

Ціна від виробника;

Реальні фото;

Актуальна наявність;

Відсилання без передоплату (Оплата у разі отримання);

У робочі дні відправлення на день замовлення або наступного дня.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари