Всі категорії
Додати товар

Шкіряний чоловічий ремінь(темно-синій)/чоловічий ремінь, натуральна шкіра/подарунок...

1200 грн
Опис

Ремінь з натуральної шкіри. Обхват 87 - 100 см. Колір темно синій. Натуральна шкіра високої якості. Пряжка лита з нержавіючої сталі(колір ружейная сталь) без стиків і зварних швів ,Італія. Купуючи шкіряний пояс з високоякісних матеріалів, ви отримуєте перевагу і довговічність. Незважаючи на свій повсякденний вигляд, цей пояс чудово уживеться з безліччю нарядів. Це не вийде з моди. Повсякденний шкіряний чоловічий ремінь прекрасно підійде як любителям міста, так і тим, хто любить проводити час на природі. Пряжка фиксируется с помощью специальной технологии. Она крепится к поясу металлическими винтами и кожаной петлей, что обеспечивает дополнительную прочность и предотвращает его отрыв. Вращающаяся трубка на внешней части пряжки - еще одна удобная вещь, которая помогает вашему ремню прослужить дольше. Наслаждаетесь ли вы тишиной и покоем леса или чувствуете себя как дома в сердце большого города, этот пояс будет служить вам хорошо и долго. 🔻Характеристики: * Пряжка литая из нержавеющей стали(цвет ружейная сталь) * Предназначен для всепогодной одежды * Насичений колір і гладка на дотик поверхня * Вощений нитка * Сильний і міцний * Лазерне гравірування на замовлення 🔻Розмір: * довжина: 116 см (талія: 87 см - 100 см ) * Ширина 3.8 cm * Товщина 3,5 мм
⚠️ Персоналізація:
Я використовую стару школу гарячого брендингу. Процес гарячого брендування - це найкрасивіший і ефективний спосіб персоналізації натуральної шкіри.
За допомогою спеціального термопресу я роблю тиснення. І це виглядає приголомшливо!
Вкажіть букви, імена, фрази в примітці до оформлення замовлення.
Примітка: Персоналізація проводиться тільки англійськими літерами! Шрифт Myriad Pro звичайний (висота ВЕЛИКИХ ЛІТЕР 8 мм, маленьких 6 мм,)
Якщо ви не вкажіть місце для розміщення свого імені / ініціалів в примітці до замовлення, за замовчуванням воно буде вибито на мій розсуд.

Бездоганна якість у всіх деталях. Прекрасний варіант на подарунок коханій людині. Можливо виготовлення даної моделі ременя під замовлення в іншому розмірі! Термін виготовлення від 1 дня!
Додаткові характеристики:
Стать: Чоловічий
Матеріал: Натуральна шкіра
Тип: Пояс
Тип: Ремінь
Персоналізація: З гравіюванням

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?