Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Розумний коректор постави "fix posture"

200 грн
Опис

Ортопедичний коректор постави з вібрацією — призначений для формування та вирівнювання постави, завдяки чому Ви назавжди забудете про неприємні болі в хребті та зможете легко уникнути проблем зі здоров'ям.

Корсет для спини надійно фіксує поставу в потрібному положенні, коли ви займаєтеся спортом, гуляєте з друзями або працюєте. Водночас ремінь не викликає дискомфорту та досить простий в експлуатації.

Розробники обладнали смарт-корегор спеціальною системою вібрації, яка постійно спрацьовуватиме, щойно правильне положення постави порушиться, а саме тоді, коли кут нахилу становитиме приблизно 20-25 градусів.

У разі рівної постави вібрація не спрацьовує.

Щоб увімкнути, досить натиснути єдину кнопку на корпусі. Після того як пристрій запуститься, ви відчуєте легку вібрацію. У цей момент вам потрібно розправити плечі та підняти голову. Корсет запише правильне положення і впродовж дня нагадуватиме про його порушення.

Інноваційний ергономічний дизайн відповідає кривій тіла. Плечовий ремінь легко регулюється, він стійкий і не розхитується.

Завдяки якісному матеріалу — високоеластичний нейлон — коректор постави має універсальний розмір і підходить людям від 15 кг до 95 кг.

Положення перемикача на спині є в зручному місці та його можна відкрити самостійно.

У коректорі використовується полімерно-літієвий акумулятор ємністю 500 мА·год, його можна використовувати впродовж приблизно 15 днів після 2-годинного заряджання. Його легко зарядити, під'єднавши USB-кабель.

Характеристики та комплектація:
Тип: Коректор постави;
Довжина лямки: 36 см із регулюванням;
Ширина 76 мм;
Довжина: 76 мм;
Товщина: 10 мм;
Ємність акумулятора: 500 мА·год
Профілактика прогресування викривлення хребта;
Рекомендовано носити виріб упродовж 2-3 годин щодня;
Матеріал: Нейлон;
Матеріал ребер жорсткості: Пластик;
Розмір: Універсальний.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
k0mat
k0mat
Суми
0% виконаних замовлень
Була

Схожі товари