Всі категорії
Додати товар

Ремінь пояс із заклепками люверси

380 грн -16% 320 грн
Опис

Довжина ремінця: 108 см

Ширина ремінця: 3.2 см.

Матеріал: Штучна шкіра

Тип застібки: Пряжка одношпінчаста

Матеріал пряжки: Металева

Оздоблення та прикраси: Заклепки

Колір: Чорний, Білий

Ремінь із заклепками ідеально підійде для створення повсякденних образів, у тому числі людям, які віддають перевагу готичному стилю. З таким аксесуаром кожен виглядатиме яскраво та неповторно. Пояс виконаний із якісної галантерейної еко шкіри.

Ремінь підійде для сукні, сорочки, джинсів, шкіряних штанів незалежно від того, якому стилю відповідає одяг. Смуга широкого ременя декорована заклепками в три ряди та люверсами.

Цей ремінець - це унікальний аксесуар, який привертає увагу своєю вишуканістю та загадковістю. Цей оригінальний ремінь можна купити на подарунок з будь-якого приводу та на будь-яке свято! Тому що модель універсальна, і вона розрахована на широке коло користувачів.

Ремінь шкіряний з надійною металевою пряжкою – чудовий подарунок! Носити можна з будь-яким видом одягу (брюки, джинси, жіночі спідниці, боді, шорти, джогери), аксесуарами для одягу та біжутерії. Він підійде як для повсякденного носіння, так і для особливих випадків, коли потрібно виділитися з натовпу і справити враження. Крім того, він ідеально поєднується з іншими елементами готичного стилю, такими як шкіряні черевики або сукні в стилі "готика".

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • 110см
Матеріал:
Штучна шкіра
Стать:
Застібка:
Принт:
Без принту
Продавець
vanil...
VANILLA
Супер-продавець
Кам'янське
93% виконаних замовлень
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?