Всі категорії
Додати товар

Зимові рукавички, вітрозахисні + подарунок

200 грн -13% 175 грн
Опис

Технічні характеристики
Колір:Чорний
Матеріали: нейлон високої щільності + полярне руно
Окружність Пальмара: XL 11см
Функції: Легкий і вітрозахисний , водонепроникний , нековзний і сенсорний екран & Зберігайте тепло
Додатки: Ідеально підходить для всіх видів активного відпочинку, таких як гонки, риболовля, піші прогулянки, катання на лижах, мотоциклах, полювання, скелелазіння, біг, катання на санках і т.д.. Насолоджуйтеся спортом на свіжому повітрі навіть в сувору зиму.
Зимові рукавички для чоловіків, жінок, дітей, вітрозахисні + пара махрових шкарпеток Nike у подарунок
Особливості
-Поверхня рукавички виконана з нейлонової тканини високої щільності. Їздить у дощові дні. Він не потрапляє у воду в снігу.. Краплі води автоматично зісковзають, а водовідштовхувна вода хороша.
-Чутливий сенсорний екран пальця, високочутливий провідний сенсорний екран ПУ вказівного пальця простий, зручно підбирати телефон і відтворювати мобільний телефон взимку.
-Долоня кріпиться Y-подібним силіконом, який нековзає і зносостійкий, так що зчеплення міцніше, рукоятка більш гнучка, а знос і довговічність довговічні.
-Тришарова композитна тканина, нейлон високої щільності на поверхні, вітрозахисний і водонепроникний, середнє протисоплавне покриття SBR, внутрішній флісовий теплий шар.
-Плюс оксамит, зручне для шкіри, легке і м'яке, інтегроване зберігання тепла, зовнішня нейлонова тканина високої щільності більш вітрозахисна і тепла.
-Нейлонова тканина високої щільності краща, а вітрозахисний і водонепроникний ефект краще поліестеру.
-Фактурна застібка-блискавка, анти-sway водонепроникний дизайн, дуже хороші деталі.
-Зручна пряжка. Зручні для повного зберігання, легко переносять і запобігають втраті занять спортом на свіжому повітрі зручніше.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Сезон:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?