Всі категорії
Додати товар

Вовняні рукавиці - жіночі рукавиці з мериносу

450 грн
Опис

Ці рукавиці зв'язані з італійської шерсті мериноса з додаванням пухнастої ниточки, тому дуже теплі та красиві.

Пряжа меринос – це один із найдорожчих видів вовни. Пряжу меринос отримують з шерсті, зістриженої на загривку овець, де найтонші, м'які та еластичні шерстинки.

В'язані вовняні рукавиці з мериноса зовсім не коляться і добре зігрівають)). А завдяки додаванню синтетичної декоративної нитки рукавиці не деформуються і не "сядуть" під час прання.

Розмір універсальний, ці трикотажні рукавички підійдуть для більшості жіночих ручок. Але якщо потрібно просторіше або менше, то на замовлення зв'яжу (1-2 дні) в будь-якому розмірі.

Матеріал: італійська 100% шерсть мериноса + пухнаста ниточка "хутро норки" (нейлон).

Догляд: ручне або машинне прання при температурі не вище 30 градусів.

Рукавички, в'язані рукавиці, рукавиці на дівчинку, дитячі рукавиці, теплі рукавиці, зимові рукавиці, зимові рукавиці, рукавиці на дитину, рукавиці, жіночі рукавиці, рукавиці, подарунок дівчині мамі, подарунок на миколайчика, подарунок на день Святого Миколая, подарунок на новий рік, зимові рукавиці, в'язані вовняні рукавиці, вовняні рукавиці
подарунок на новий рік, подарунок на різдво, подарунок чоловікові, подарунок синові, подарунок дівчині, в'язання bonami crafta, рукавички bonami, шкарпетки bonami, мітенки bonami
Вязание BONAMI, Носки BONAMI, Митенки BONAMI
Додаткові характеристики:
Стать: Жіночий
Матеріал: Пряжа
Матеріал: Вовна

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Стать:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?