Всі категорії
Додати товар

Маска uyn ® winter community mask обігрівач шиї для спорту та повсякденного життя...

450 грн
Опис

Пропоную
іноваційну маска UYN® Winter Community Mask, яка поєднує в собі функції обігрівача шиї та маски в інноваційний спосіб, тому вона може витримувати як ЗИМОВІ ВИДИ СПОРТУ, так і ПОВСЯКДЕННЕ ЖИТТЯ!

В наявності маска в рожевому та синьому кольорі. Розмір орієнтовно L/XL ( середня та велика структура обличчя), зверніть увагу на заміри.

Ширина по верху 21,5-22см, максимально тягнеться до 50см;
Ширина по низу 21,5-22см, максимально тягнеться до 45см;
передня висота в спокійному стані 21,5 см;
висота сзаді в спокійному стані 10см;

Представники бренду наполягають на тому, що ця Winter Community Mask забезпечує нову технологію пошиття: вона використовує нанотканину, сертифіковану двома найважливішими організаціями в Європі, такими як Швейцарська служба тестування якості та Інститут Франсуа дю Текстиль та де л' Habillement.
Таким чином, маска відповідає всім вимогам безпеки ЄС проти Covid -19 і може використовуватися як у ПОВСЯКДЕННИХ, так і в ЗИМОВИХ ВИДАХ СПОРТУ.

Вона розроблена функціональною для мультиспортивного використання: придатна для зимових і міських видів спорту, таких як лижі, біг або їзда на велосипеді.
Її мета полягає в тому, щоб мати можливість вирішити дві проблеми спорту взимку.
З одного боку звичайний для ЗАХИСТ ШИЇ від ХОЛОДУ!
З іншого боку, МАСКА ПРОТИ Covid19!

У цьому випадку захист від пандемії має бути ергономічним і дихаючим. Для цього її дизайн вище спереду і нижче на шиї.
Це дозволяє зручно підняти її, щоб закрити Ваш ніс і рот, коли Ви перебуваєте з іншими людьми, на підйомниках станцій тощо.

.Асиметрична форма також дозволяє Вам легко носити її під шоломом (на лижах, мотоциклі або велосипеді) а також її використання в поєднанні з окулярами або іншою маскою, як Ви можете бачити на фотографіях.

Тривимірна технологія в'язання робить її дихаючою , завдяки високотехнологічному волокну Texlyte, яке є вологовідштовхувальним , гіпоалергенним і дуже швидко сохне.
Зимову громадську маску можна випрати при 60°, щоб нейтралізувати хвороботворні мікроорганізми та віруси та знову зробити маску повністю придатною для використання.

Маска UYN® Winter Community Mask не є медичним продуктом. Маска знижує ризик зараження інших, оскільки може зменшити кількість крапель, які викидаються під час кашлю, чхання або розмови.

100% перероблена високотехнологічна пряжа: текстильне нановолокно є термоізоляційним, вологостійким, гіпоалергенним і дуже легким, на 34% легше за поліестер і на 20% легше за нейлон.
Ця високотехнологічна пряжа забезпечує високий температурний комфорт, оптимальну посадку та на 100% придатна для переробки, що робить її одним із найекологічніших синтетичних волокон на ринку.

На відміну від одноразових масок, маску UYN можна прати та багаторазово використовувати при 60° без обмежень і без зміни її характеристик.
Таким чином ще більше зменшується вплив на навколишнє середовище.

Схвалено для Covid19: ефективність маски Winter Community Mask підтверджено тестами, проведеними Швейцарською службою тестування якості та Інститутом текстилю та одягу Франсуа.
В обох випадках маска UYN перевищила випробування на повітропроникність і фільтраційну здатність
(100% для частинок розміром понад 3 мікрони згідно з французьким тестом, 95% для частинок розміром більше 1 мікрона в результаті швейцарського тесту), таким чином відповідаючи директивам Швейцарська національна наукова група щодо COVID-19 та французька Асоціація стандартизації Afnor.

СТОК. Нова без упаковки.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Стать:

Схожі товари