Всі категорії
Додати товар

Jole veneziani шовкова прекрасна хустка вінтаж. італія

850 грн
Опис

Джоле Венезіані народилася в Таранто 1901 року та переїхала в Мілан зі своєю сім'єю, коли була ще дитиною. Вона виросла в артистичній сім'ї, де її батько був письменником, мати захоплювалася класичною музикою, а її брат був сценаристом. Вона вивчає бухгалтерський облік і почала свою кар'єру з відкриття хутряної майстерні.

У розпал Другої світової війни, попри багато труднощів, вона вловила бажання відродити міланський середній клас і відкрила своє вишукане ательє, а потім переїхала на вулицю Монте-Наполіон у 1943 році.
У наступні роки дизайнер закріпила свою популярність, як партнер «Зроблено в Італії»: в 1951 році вона брала участь у знаменитому показі моди на віллі Торріджані у Флоренції, випустила свою колекцію Veneziani Sport і потрапила на обкладинку журналу Life.
Її клієнтами стали багато відомих дів, як-от Марлен Дітрих і Марія Каллас, а також представники миланського вищого суспільства.

ІТАЛЬЯНСЬКИЙ ВІНТАЖНИЙ ШІЛКОВИЙ ШАРФ 60-70-Х РОВ JOLE VENEZIANI

Виготовлений зі 100% шовку м'яких пастельних тонів, із закрученими вручну краями та принтом у формі тропічних рослин і квітів і птахів
Зроблено в Італії

підписаний Джоле Венеціані, видатним стилістом, однією з засновників італійської високої моди. Цей предмет, датований 60-ми і 70-ми роками, зберігся в чудовому стані.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Стать:

Схожі товари