Всі категорії
Додати товар

,twin set simona barbieri велика шаль палантин накидка з вишивкою. італія

750 грн
Опис

Twin-set — італійська марка жіночого одягу преміумкласу. Компанію заснувала Симона Барбірі в 1990-х роках. У колекціях відомого бренда переважають жіночні вбрання з м'якими обрисами та романтичним дизайном.
Вироби від італійського виробника роблять представниць прекрасної статі крихкими та жіночними.
Моделі шиються з найкращих матеріалів: компанія суворо стежить за якістю, віддаючи перевагу натуральним тканинам. В асортименті можна знайти речі з м'якої вовни, кашеміру, шовку. Всі вони виходять стильними, затишними та дарують відчуття комфорту.

Дизайнери сміливо експериментують із поєднанням декількох стилів в одному вбранні. Внаслідок прихильниці бренда змінюються завдяки змішуванню елегантності та харизматичності, мінімалізму та непомітного шику. Якщо плаття або блузка від Twin-set відрізняється простим кроєм, отже, дизайнер обов'язково прикрасить виріб оригінальною вишивкою або аплікацією ручної роботи.

Велика газова шаль палантин з ніжної, прозорої віскози прекрасного сірого димчастого кольору, вздовж краю майстерно прикрашена ручною вишивкою срібним бісером і склярусом — вийшло дуже ніжно та жіночно.

Тканина хоч і тонка на вигляд, але стійка до пошкоджень і затяжків

216 х 76 см.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Віскоза
Стать:

Схожі товари