Всі категорії
Додати товар

Giorgio armani шовковий шарф

1500 грн
Опис

Розкішний шовковий шарф від люксового бренду Giorgio Armani, що належить його засновнику та дизайнеру Джорджіо Армані, який заслужив широке визнання в індустрії моди.  Giorgio Armani став не тільки одним з найшанованіших і найвідоміших брендів в індустрії моди та розкоші, але й однією з найдорожчих модних компаній у світі, вартість якої перевищує 3,3 мільярда доларів.
Шовк з'явився в Китаї більш 6000 років тому, ця тканина була привілеєм знаті, а секрети її виробництва зберігалися століттями під загрозою смертної кари.Вся справа в красі готового полотна, його щільності, гігроскопічності, а також відмінній вентиляції тканини.
Натуральний шовк, мабуть, найбільш затребувана і дорога тканина серед всіх світових виробників одягу і кутюр'є. Натуральний шовк полонить своїм зовнішнім виглядом і красою. Речі з натурального шовку завжди виглядають дорого і привабливо. Головним недоліком, і напевно єдиним, є його ціна.
Натуральні шовкові тканини коштують дуже дорого.
Розмір 165×69 см
Машинна підрубка.
Стан нової речі.
Буде ще багато фірмових речей.  Підписуйтесь!
Майте на увазі, що поки ви додаєте товар в ''обране'', хтось його вже купує. І ви можете втратити свій шанс придбати річ, що сподобалася.
Дешевше купувати відразу кілька речей-таким чином ви заощаджуєте на доставці.
При купівлі п'яти і більше речей та оплаті на карту продавцю відразу - доставка безкоштовна.
Вдалих і приємних покупок!
25.06.2023.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Блакитний
  • Бежевий
Матеріал:
Стать:
Принт:
Квітковий
Продавець
tatya...
tatyana.nagula
Супер-продавець
Рівне
88% виконаних замовлень
Була

Схожі товари