Всі категорії
Додати товар

100% кашемир фирменный кашемировый шарф супер качество!

999 грн
Опис

28 #176 см
Виготовлений із чистого кашеміру, цей чудовий шарф стане розкішним завершальним штрихом вашого вбрання для холодної погоди. Простий для універсального стилю, цей легкий виріб має м’яку та гладку текстуру, яка ідеально підходить для затишних зимових побачень з кавою.

У John Lewis & Partners ми прагнемо мати найбільш екологічно чистий кашемір на ринку, який можна відстежувати.

Ми тісно співпрацюємо з нашими постачальниками в регіоні, що простягається від північного Китаю до Монголії, де надзвичайно холодний клімат означає, що кози виробляють одні з найкращих кашемірів у світі. Використовуючи лише найдовші та найтонші волокна, наші спеціалізовані прядильщики кашеміру використовують свій великий досвід для скручування більш тонкої, м’якшої та більш округлої пряжі, що надає більш насиченого кольору під час фарбування.

John Lewis & Partners представляє нову філософію стилю, зосереджену на індивідуальності, кольорі та універсальності. Кожна деталь створена для поєднання та з наявним гардеробом.

Колекція, розроблена власними силами, включає сучасний одяг та аксесуари з виразними чіткими лініями. Кожного сезону наші дизайнери створюють різні кольорові групи, які включають як складові кожного гардеробу, так і яскраві виділяються речі, які додають завершальний штрих.

Розширте свій особистий стиль і змішуйте, поєднуйте, тонуйте та удосконалюйте свій гардероб.
John Lewis & Partners: це те, як ви це носите.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Помаранчевий
Матеріал:
Стать:

Схожі товари