Всі категорії
Додати товар

Кашеміровий шарф

950 грн
Опис

М'який, пухнастий та  теплий  кашеміровий шарф. Кашемір -  це рідкісне та дорогоцінне волокно, отримане внаслідок надзвичайно виборчого виробництва і що становить лише 0,5% виробництва вовни у світі.
Кашемір - це синонім м'якості і легкості, гарант якості купленого виробу. Кашемір - це ніжність в чистому вигляді. Основою для виробництва кашеміру служить пух, він же підшерсток, вичесаний або вищипаний вручну з волосяного покриву гірської кози.Висока вартість виробів з кашеміру пояснюється не тільки складністю виробництва матеріалу, але і його дивовижними властивостями. По-перше, тканина дуже м'яка і ніжна, але при цьому - міцна і зносостійка. По-друге, вона дуже тонка, майже прозора, але - зберігає тепло. По-третє, кашемір - це натуральна тканина, і вона не викликає неприємних відчуттів при носінні, типу сверблячки й печіння, більш того - є гіпоалергенною. Кашемір підкорив весь світ своєю неперевершеною красою, м'якістю і легкістю.
Кашемір – це синонім якості, ексклюзивності.  Одяг зі 100% кашеміру призначений для успішних людей;  він здатен наголосити на вашому статусі.
Тканина тонка, майже напівпрозора, м'яка та пухнаста. Бірка зі складом матеріалу відсутня. Палила нитку, відчутний запах паленого рогу. Все згоріло вщент, без залишку.
Розмір виробу 204×73 см
Буде ще багато фірмових речей.  Підписуйтесь!  Майте на увазі, що поки ви додаєте товар у "вибране" хтось його вже купує. І ви можете упустити свій шанс придбати річ, що сподобалася.  Дешевше купувати відразу кілька речей-таким ви заощаджуєте на доставці.  При купівлі п'яти та більше речей та оплати на карту продавцю одразу – доставка безкоштовна.  Вдалих і приємних покупок!
14.01.24

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Матеріал:
Стать:
Особливості:
Прозорий
Принт:
Квітковий
Продавець
tatya...
tatyana.nagula
Рівне
88% виконаних замовлень
Була

Схожі товари