Всі категорії
Додати товар

Шарф в'язаний ручної роботи

920 грн
Опис

Купуючи шарф ти допомогаєш жінці, яка постраждала від війни прогодувати свою родину. Ми - соціальний проект Вільні, що створює робочі місця для жінок ВПО та біженок та надає їм психологічну підтримку.

Ці шарфи ручної роботи, а на кожній парі розміщено QR код, зісканувавши який ти прочитаєш реальну історію жінки, яка їх виготовила.

Шарф – це комфортне місце спокою в яке хочеться заритися носиком в прохолодні дні та відчути тепло. Саме такими ми і створили дві моделі шарфів у двох розмірах. Модель пасує і жінкам і чоловікам, тому, що ми попіклувалися про стильну в'язку, трендові кольори та можливість закрутити його на будь-який смак. Обирай довший, якщо любиш замотуватися в шарф так, щоб видно були тільки очі та коротший, якщо плануєш одягати його під трендове пальто. Ми, в Vilni, розрбляємо всі моделі так, щоб було комфортно, затишно та тепло, а наші майстрині відв'язують виріб для тебе вручну з любов’ю, що робить його ще прекраснішим.
Склад: 49% вовни, 51% акрилу, саме ці компоненти забезпечують виробу тепло та зносостійкість, і що важливо не буде кусатися.

Подаруйте тепло собі та підтримай інших! Все буде Україна!❤️
Додаткові характеристики:
Стать: Жіночий
Стать: Чоловічий
Колір: Жовтий
Колір: Зелений
Колір: Сірий
Колір: Синій
Матеріал: Вовна
Колір: Бежевий
Колір: Жовтий
Колір: Сірий
Колір: Синій
Колір: Хакі
Вид виробу: Шарф
Сезон: Весна/осінь
Сезон: Зима
Сезон: Зима

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Хакі
Розмір:
  • Onesize