Всі категорії
Додати товар

Маска для обличчя багаторазова бавовняна

50 грн
Опис

Маски трьохшарові, виготовленні з натуральної бавовни. Є спеціальна внутрішня кишенька, куди можна, за бажанням або необхідністю, вставити додатковий марлевий фільтр (гортай фото). У верхній частині маски вшита спеціальна гнучка вставка, яка забезпечує щільніше прилягання маски до обличчя.

Розміри: S-дитяча, M-жіноча, L-чоловіча.

Чому ми обрали саме такі маски?
✔ їх можна і потрібно прати та прасувати! На відміну від аптечних, вони багаторазові, а отже більш екологічні. Ми і так живемо в світі заваленному сміттям, а в нинішніх умовах навіть страшно уявити, скільки гір сміття у вигляді одноразовихмасок з'явиться по всій планеті. Тканинні маски допоможуть ці гори хоч трохи, але зменшити.
✔кишенька дозволяє власникові особисто обрати скільки шарів полотна йому потрібно (багато є думок з цього приводу. Ось чому це відповідальність кожного особисто). Існують якісь спеціальні медичні фільтри, але вони також є одноразовими. Тому ми обрали марлеві фільтри, адже їх також можна і потрібно прати і прасувати. В крайньому випадку можна використати звичайний бинт. Скласти в потрібну кількість шарів і засунути в кишеньку.
✔гнучка вставка у верхній частині дозволяє масці щильніше прилягати до обличчя. Все, що потрібно це зігнути її відповідно до форми носа(прямо на обличчі. Потрібно це чи ні, вирішувати вам)

Бережіть себе та своїх близьких і будьте здорові.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари