Всі категорії
Додати товар

Чоловіча нагрудна сумка plate чорна тканинна молодіжна жилет броник міська сумка

990 грн -35% 645 грн
Опис

Чоловіча нагрудна сумка ***** чорна тканинна молодіжна жилет броник

Характеристики:&****;
Колір: чорний
Матеріал: оксфорд 1000Д
Розмір: 25 см х 20 см х 4 см
Пелеві ремені: регулюються&****;
Підкладка: поліестер
Об'єм: 2л
Виробництво: Україна&****;

Інстаграм: домінант_тм
Весь асортимент можна побачити на сайті 🡆 домінант-шоп.ок.

Будьте готові до будь-яких викликів міського життя за допомогою багатофункціональної нагрудної чоловічої сумки *****. Виготовлена з якісного матеріалу оксфорда 1000Д з вологовідштовхувальним просоченням, ця сумка не тільки міцна та довговічна, але й захищає ваші речі від дощу та вологи.

Сумка має універсальний дизайн і може бути носимо як на грудях, так і через плече завдяки регульованим плечовим ременям. Розміри 25х20х4 см і об'єм 2 літри дають змогу зберігати все необхідне для вашого повсякденного життя.

Сумка ***** обладнана безліччю кишень і відділень, щоб допомогти вам організувати свої речі. На лицьовій стороні сумки є кишеня на блискавці, а також дві вертикальні стропи Моллі та два пластикові півкільця для кріплення кибінів і ключів. Усередині основного відділення міститься додаткова кишеня на блискавці та дві кишені із сітки. Тильна сторона сумки також має кишеню на блискавці та 4 регульовані ремені на фастексах, які дають змогу кріпити сумку до грудей для зручності носіння.

Сумка ***** зроблена в Україні та відповідає високим стандартам якості. Чорний колір і непромокальні змійки надають цій сумці стильного й елегантного вигляду. Якщо ви шукаєте універсальну, міцну та зручну нагрудну сумку для міського життя, то ***** — чудовий вибір!"

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Тканина

Схожі товари