Всі категорії
Додати товар

Шкіряна сумка на стегно /жіночий стегновий сумка зі шкіри/сумка шкіряна на ногу

4500 грн
Опис

Шкіряна сумка на стегно зроблена з натуральної шкіри Creazy Horse товщиною 1,8mm без подкладкі.Імеет одне основне відділення і внутрішнє відділення для паспорта.Карман для мобільного телефону винесено наружу.Сумка закривається клапаном і фіксується клавішним замком. Жіноча пов'язка сумка підійде всім дівчатам які хочуть бути в тренд і в центрі вніманія.Помімо ефектного виду, сумка шкіряна на стегно, підійде як практична річ для їзди на мотоциклі, походу на природу, навіть гуляти з собакою буде зручно. Відкривається і закривається одним клацанням - речі дістаються максимально швидко. Носити сумку можна як на стегні так і через плечі, як звичайну міську сумку. Тип кріплення ви вибираєте самі. 🔻Размер: Висота: 20см Ширина: 16см Глибина: 5 см ▶ ️Пояс з розміром стегон: регульований від 85 до 115см ▶ ️Размер ремінця для ноги: регульований від 47 до 64см
⚠️ Персонализация:
Я использую старую школу ГОРЯЧЕГО брендинга. Процесс горячего брендирования - это самый красивый и эффективный способ персонализации натуральной кожи.
При помощи специального термопресса я делаю тиснение. И это выглядит ПОТРЯСАЮЩЕ!
Укажите буквы, имена, фразы в примечании к оформлению заказа.
ПРИМЕЧАНИЕ: персонализация производится ТОЛЬКО английскими буквами! Шрифт Myriad Pro Обычный (высота больших букв 8 мм, маленьких 6 мм,)
Если вы не укажете место для размещения своего имени / инициалов в примечании к заказу, по умолчанию оно будет выбито на мое усмотрение.

Легко знімати і одягати - досить відстебнути карабіни і все. Розташовується сумка прямо на рівні кисті, тому все необхідне в прямому сенсі "Під рукою". Ми постійно вчимося, для того, щоб удосконалювати свої професійні навички і виготовляти шкіряні вироби все краще. Bespoke-це Яскраві и душевні шкіряні віробі.Це РЕЧІ Які дарують радість.
Додаткові характеристики:
Стать: Жіночий
Колір: Коричневий
Матеріал: Шкіра

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Стать:

Схожі товари